Ik heb me zojuist aangemeld voor de Nationale Diabetes Challenge 2016. Ik ga de organisatie van de wandelbijeenkomsten in de regio Nijmegen op mij nemen. Dit initiatief komt van de Bas van de Goor Foundation. Na mijn uitdaging met de Vasaloppet, ben ik er van overtuigd dat bewegen zeker een gunstig effect heeft op diabetes. Met deze uitdaging willen we Nederland in beweging brengen. Met als doel: gedurende 16 weken wandelen, op 100 locaties verspreid over Nederland. De afstanden variëren van 5 km, 10 km tot 20 km.

_dsc3717-2

Dit doen we samen met zorgprofessionals en 2000 deelnemers met diabetes. Het eindpunt is het Nationale Diabetes Challenge Festival. Met deze wandelbijeenkomsten geven we een boodschap af. Bewegen is belangrijk. Denk niet in beperkingen, denk in uitdagingen. Ik houd u op de hoogte van de activiteiten in regio Nijmegen, check regelmatig mijn blogs. Loopt u straks met mij mee?

Natuurlijk zoekt de BvdGF nog meer mensen die actief willen deelnemen in de organisatie van de wandelbijeenkomsten, wil je dit ook? Lees dan meer op www.bvdgf.nl Laten we er samen voor zorgen dat dit mooie initiatief vanuit zo veel mogelijk zorgcentra en gemeenten wordt ondersteund.