Wat anderen zeggen:

Petra:

Dank voor het inspirerende coachtraject. Ik heb 10 sessies gevolgd bij Mirjam en ik voelde me zeker gehoord en begrepen. Het is fijn dat ze zoveel ervaring heeft met diabetes. Ze kent de gevoelens van hypo ’s en hypers. Zo fijn dat iemand begrijpt dat je anders reageert met een hypo dan dat je normaliter zou doen. Door de vragen die Mirjam stelde ging ik nadenken over mezelf en mijn eigen gedrag. Ook het maken van de tekeningen en het doen van de coachspellen gaven mij inzicht op hoe ik dingen anders aan kan pakken. Het was een prettig traject.

Susan (32):

Na mijn zwangerschap kreeg ik diabetes. Er komt heel veel op je af in een korte tijd. Een kind en dan ook nog eens diabetes. Eerst zei men dat het zwangerschapsdiabetes was, helaas het ging niet meer over. Nu aan het spuiten 4 x daags en ik had geen tijd meer om aan andere dingen te denken dan aan mijn kind en/of diabetes. Na een aantal coachgesprekken met Mirjam, eindelijk weer kunnen genieten van andere dingen in het leven. Mijn kind en diabetes blijven belangrijk, maar ik durf ook weer te sporten en dingen te doen die ik voorheen leuk vond. Geweldig!

Desiree (40, geen diabetes):

Na een reorganisatie op het werk ging het balletje aan het rollen.
Mijn hele wereld stond op zijn kop, zowel prive als zakelijk.
Geen werk, geen partner meer, 2x verhuisd, geen kinderen, wel mee bezig bij een prive kliniek om uiteindelijk als alleenstaande moeder door het leven te gaan. De enige stabiele factor waar ik op kon bouwen was ikzelf, echter ik was uitgeblust. En juist op dat moment kwam de liefde van mijn leven voorbij. ….
Ik maakte een afspraak met Mirjam, ik ken haar van vroeger. Ik stond voor enorme beslissingen. Aangezien ik met alles tegelijk bezig was, heeft Mirjam mij geleerd het overzicht weer terug te krijgen. Hierdoor heb ik mijn keuzes weloverwogen kunnen maken en dat zijn de beste ooit geweest! Mirjam heeft mij zelfinzicht gegeven, ze heeft mij mijn wensen hardop laten uitspreken, mijn toekomstige werkplek laten tekenen en coachspellen laten doen. Door haar empatische vermogen, was het voor mij heel makkelijk om te gaan praten en aan mezelf uit te leggen waar mijn knelpunten zaten. Ik werd met mezelf geconfronteerd. Mirjam heeft mij tijdens onze gesprekken laten zien, wat ik kan, dat ik niet bang hoef te zijn, en dat ik voor mezelf mag kiezen. Zelfs wanneer alles onzeker was, wist zij door vragen te stellen en mij een spiegel voor te houden, mezelf te overtuigen dat ik het aankon. Dankzij haar vertrouwen in mij, ben ik nu waar ik wil zijn. Ik ben ontzettend gelukkig getrouwd, heb twee prachtige stiefdochters, en woon in een mooi knus dorp samen met de liefde van mijn leven. Mirjam, bedankt voor de inspirerende coach gesprekken en ga zo door!