Welkom! Ik zal me eerst even voorstellen.

Mijn naam is Mirjam de Jonge, getrouwd met Martinus en samen hebben we 5 lieve kinderen. Vanaf mijn jeugd (11 jaar) heb ik diabetes type 1. Een leven met diabetes wil ik niet beschrijven als een leven met beperkingen. Ik zie het als een leven met uitdagingen. En die uitdagingen zijn er zeker 24/7!

Mijn opleiding tot coach in combinatie met mijn ervaring met diabetes, hebben mij gemotiveerd om een eigen coaching praktijk voor mensen met diabetes te starten. Veel te vaak hoor ik om mij heen dat mensen met diabetes kampen met overtuigingen dat leuke activiteiten (bijv. uit eten gaan, sporten) niet meer mogelijk zijn door de diabetes. Ook de omgeving doet er niet altijd veel goeds aan, kennis over diabetes is soms beperkt. Dit gaat samen met een stukje onbegrip die mensen voelen, het niet begrepen worden door anderen etc. Mijn missie is om mensen met diabetes te coachen en te motiveren deze activiteiten juist wel te gaan doen. Zeg JA tegen de dingen die u graag doet, en laat diabetes u niet in de weg staan!

Voor 2017 heb ik de volgende uitdagingen: de Camino Santiago, de Nijmeegse 4 Daagse, fietskamperen, het organiseren van de Nationale Diabetes Challenge voor de Bas van de Goor Foundation en een Viking Run in Wijchen. Niet omdat ik van nature een gigantische sportvrouw ben, maar omdat ik wil laten zien dat diabetes mij niet gaat beperken.  Wilt u mijn challenges volgen? Volg dan mijn blogs en/of mijn facebookpagina.

Leven met diabetes een strijd? Coaching biedt uw leven kwaliteit!

dejonge-diabetescoach …..denkt in uitdagingen en niet in beperkingen!

Mirjam de Jonge
Mirjam de JongeInfo @ dejonge-diabetescoach.nl