Het is alweer even geleden maar wilde toch nog even mijn gevoel met jullie delen over het bereiken van bepaalde doelen. Nu heb ik de afgelopen twee jaar de Nijmeegse 4 daagse uitgelopen en heb ik daarbij weinig problemen ondervonden met mijn bloedsuikers. Ik ben zeer tevreden over de Omnipod en ook het gebruik van de Freestyle libre heeft veel toegevoegde waarde. Dit jaar was ik vastbesloten niet meer de 4 daagse te gaan wandelen. Ik had inmiddels bewezen dat ik het kon. Maar….zoonlief werd dit jaar 12 jaar en dan mag hij voor het eerst mee doen. Samen met zijn vriendje was hij vastberaden mee te wandelen. Vele zaterdagen en zondagen gingen op aan het wandelen en ook de voorbereidingen voor mijn Camino tocht deed hij getrouw aan mee. Uiteindelijk begon het 4 daagse virus mij ook weer te besmetten en voordat ik het wist had ik mezelf alsnog als begeleider ingeschreven.  Zo gezegd, zo gedaan, ik heb het ook dit jaar wederom gelopen, maar deze keer was het nog specialer, niet vanwege de diabetes, maar een eerste keer wandelen met zoonlief tijdens de Nijmeegse 4 daagse is toch ook wel heel speciaal. Vroeg in de morgen op de fiets naar de Wedren en in de middag na een heerlijk alcoholvrij Radlertje weer terug op de fiets naar Malden. De suikers gingen ook deze keer prima. Af en toe een hypo, maar dat is wel fijn, want dan mag je jezelf trakteren op iets lekkers. Deze keer waren de appelflappen op de Hatertseweg favoriet, ook werden de ijssalons graag bezocht. Ach, dat moet kunnen, ja toch? Na zo’n prestatie.