Deprecated: Functie wp_make_content_images_responsive is sinds versie 5.5.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /var/www/vhosts/dejonge-diabetescoach.nl/domains/dejonge-diabetescoach.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5380
Duur: +/- 30 minuten

Intakegesprek

Tijdens het intake gesprek maken we kennis en kunt u aangeven waar u tegen aanloopt of waar u denkt ondersteuning nodig te hebben. Natuurlijk mag u tijdens het gesprek uw partner of iemand anders meenemen. Ik zal u een aantal vragen stellen om een helder beeld van uw situatie te krijgen. Vervolgens bepalen we samen op welke wijze u het beste geholpen kan worden. Vaak zit er een vraag achter uw vraag….

U hoort wat u van mij kunt verwachten en u krijgt inzicht in het traject dat u kunt doorlopen.

Naderhand bepaalt u zelf of u een coach traject wilt starten.

Duur: 5 x 60 min.

Coach traject

Ieder traject is maatwerk en zal nooit hetzelfde verlopen. Ieder mens is verschillend en geen vraag is hetzelfde. Tijdens het traject werkt u individueel met mij aan de coachvraag. Ik gebruik verschillende coachtechnieken en ga respectvol met u om. Vertrouwen in elkaar en in elkaars kwaliteiten zorgt ervoor dat u het maximale resultaat behaalt.

Duur: 60 min. per gesprek

Vervolg traject

Een individueel coach gesprek ter ondersteuning, opfrissing en/of volhouden nieuwe gewoonten, gedachten om uzelf sterker te maken.

Foto: Ronald Hoogendoorn

Wandelcoaching

Vind jij het fijn om te wandelen, maar houd de diabetes je tegen? Of heb je nog geen wandelclubje waar je ook meteen advies en begeleiding krijgt op het gebied van diabetes?

Dan is wandelgroep NDC2! wellicht iets voor jou.

Meer informatie

Belangrijk om te weten:

  • Alle informatie over uw traject is strikt vertrouwelijk en wordt niet aan derden verstrekt.
  • Coaching vindt plaats in de praktijk in Malden.
  • Coaching aan huis is in sommige gevallen mogelijk, neem contact op voor informatie.