Wandelen is goed voor iedereen.

Het laat mensen ontspannen, genieten van mooie dingen om je heen en er ontstaan fijne contacten. Vind jij het fijn om te wandelen, maar belemmert de diabetes jou om in actie te komen? Of heb je nog geen wandelclubje waar je ook meteen advies en begeleiding krijgt op het gebied van diabetes? Dan is een wandelgroep wellicht iets voor jou.

De wandelgroepen zijn ontstaan vanuit een eerder initiatief van de Bas van de Goor Foundation, namelijk de Nationale Diabetes Challenge. Hierbij bouwen mensen met en zonder diabetes op een verantwoorde manier lichaamsbeweging op om vervolgens 5, 10 of 20 km achter elkaar te kunnen wandelen. In samenwerking met de zorgverleners in de Gemeente Heumen, Mook & Middelaar heb ik als diabetescoach dit traject begeleid. Eenmaal in beweging? Dan is het natuurlijk niet de bedoeling dat je er mee stopt, als je jouw doel hebt behaald. Om hier navolging aan te geven blijf ik wandeltraining/coaching geven.

Maandagmorgen: 9.00 – 10.00 uur, start vanaf Broekkant 33, in Malden.
Deze morgen is bedoeld voor mensen die een uurtje wandelen voldoende vinden (ong. 5 km).
Een groep bestaat uit max. 10 wandelaars. Nog een aantal plaatsen beschikbaar.

Donderdagavond: 19.00– 20.00 uur, start vanaf Broekkant 33, in Malden.
Deze avond is bedoeld voor mensen die een uurtje wandelen voldoende vinden (ong. 5 km).
Een groep bestaat uit max. 10 wandelaars.

De starttijd is ook de daadwerkelijke starttijd, de startlocatie wordt in overleg met de groep wekelijks bepaald, om variatie in de routes te garanderen.

Om deel te nemen aan een wandelgroep is het handig als je Whatsapp gebruikt, zodat je op de hoogte blijft van onderlinge afspraken.

Je bent op iedere training welkom, zo vaak als je wilt.

Deelname is gratis, diabetes is geen vereiste.

Is jouw interesse gewekt, neem contact op met mij via het contactformulier.