Het gaat weer beginnen in onze gemeente Heumen, Mook & Middelaar. De NDC is een initiatief van de Bas van de Goor Foundation (www.bvdgf.org), een stichting die zich inzet om de kwaliteit van leven van mensen met diabetes te vergroten door middel van sport en bewegen.

Van 13 april tot 30 september 2017 organiseren wij de uitdaging “Iedere meter, wandel je beter”, waarmee wij lokaal mensen met diabetes in beweging willen brengen. We starten in april 2017 met wekelijkse wandelbijeenkomsten. Hoewel de NDC in eerste instantie is opgezet voor mensen met diabetes is ook bv uw partner van harte welkom om mee te wandelen. Bewegen is immers voor iedereen gezond en het groepsgevoel is een belangrijke meerwaarde. Bij de wandelingen gaan er altijd twee zorgverleners mee. Natuurlijk houden we rekening met ieders niveau en bouwen we de intensiteit van de wandelingen langzaam op.

U bent van harte welkom op de informatiebijeenkomst op donderdag 23 maart van 20.00 uur tot ± 21.30 uur in het lees – en ontmoetingspunt (LOP) in Molenhoek, Prinsenweg 3c in Molenhoek.

Als u vragen heeft, neem gerust contact op via info@dejonge-diabetescoach.nl of bel 06 1212 8494. Aanmelden is niet verplicht, maar wel gewenst.

Wij hopen u te mogen ontmoeten op de informatiebijeenkomst.

Sportieve groet,

Mirjam de Jonge, diabetescoach

Nancy Stensen en Ingrid de Jong, namens het gezondheidscentrum De Kroonsteen – De Vuursteen

Kijk voor meer informatie op www.nationalediabeteschallenge.nl locatie Heumen/Mook&Middelaar