NDC: Het is zover

ToonAfbeelding (3)

Ik ben gestart met de voorbereiding voor de Nationale Diabetes Challenge (NDC) 2016 in de gemeenten Heumen en Mook & Middelaar. NDC is een initiatief van de Bas van de Goor Foundation (www.bvdgf.org). Een stichting die zich inzet om de kwaliteit van leven van mensen met diabetes te vergroten. Dit doe ze door middel van sport en bewegen. Van 19 mei tot 15 oktober 2016 organiseer ik, samen met andere zorgverleners de uitdaging “Iedere meter wandel je beter”. Hiermee willen wij mensen met diabetes in beweging brengen.

We starten in mei 2016 met wekelijkse wandelingen. Hoewel de NDC in eerste instantie is opgezet voor mensen met diabetes is ook bv uw partner van harte welkom om mee te wandelen. Bewegen is immers voor iedereen gezond. Het groepsgevoel is een belangrijke meerwaarde. Tijdens de wandelingen zijn altijd drie zorgverleners aanwezig. We houden rekening met ieders niveau. We bouwen de intensiteit van de wandelingen langzaam op.

U bent van harte welkom op de informatiebijeenkomst op donderdag 21 april van 19.30 uur tot ± 21.00 uur in Maldensteijn – ruimte 1.7 (boven), Kerkplein 8, Malden.

Als u vragen heeft, neem gerust contact op: info@dejonge-diabetescoach.nl Bellen kan ook: 06 1212 8494.
Aanmelden voor deze avond is niet verplicht, maar wel gewenst.

Kijk voor meer informatie op www.nationalediabeteschallenge.nl locatie Heumen/Mook&Middelaar

Foto: www.fotohoogendoorn.nl gemaakt door Ronald Hoogendoorn